2012. december 23., vasárnap

otthoni nunka előnyei


-->

  • Tudtad, hogy a legkeresettebb jövedelemszerző tevékenységek közé tartoznak, az otthon végezhető, internetes munkák, az online üzleti lehetőségek, a hálózati marketing?
  • Tudtad, hogy most ebben a pillanatban is, több millió ember keresi, vagy éppen végzi a világhálón a saját „Álom munkáját”, otthon, kényelmesen az Interneten, hogy családja közelségében dolgozhasson?
  • Szerinted, miért imádják sok millióan világszerte, az otthon végezhető, internetes munkát? Miért éppen így akarják megkeresni a pénzüket?
  • Szerinted, miért van az, hogy aki egyszer „belekóstolt” az Internetes, otthon végezhető munka világba, az szinte függőjévé válik, és a sikerek/sikertelenségek ellenére sem képes tőle szabadulni?

Miért keresnek egyre többen otthon végezhető, internetes munka lehetőséget, online üzleti megoldásokat?

Dolgozz Te is otthon az Interneten és hamarosan rájössz a titokra!
Szerintem egész egyszerűen azért, mert …
  • Az otthoni, önként vállalt, Internetes munka körülményeit TE alakítod ki, otthoni környezetben tudsz otthonról dolgozni, pénzt keresni vagy bárhonnan, ahol szeretnéd, csak Internet legyen.
  • Ha otthon, Interneten dolgozol, TE osztod be a munkaidődet! Te vagy a "főnök" és a beosztott is, egyidejűleg! Ha fél óránként akarsz 5 perc szünetet tartani, akkor úgy teszel, ha a egész éjjel dolgozni akarsz, megteheted, és még a család többi tagját sem zavarod ezzel.
  • Az otthon végezhető internetes munka, online üzlet során nincs ingázás, nincs utazási költség, nincs „szépen öltözködés”, igényes megjelenés, társasági- üzleti etikett, drága helyeken való étkezés. Az ezekkel járó költségeket és stresszt kitörölheted az életedből!
  • Magánéletedet és az otthoni munkádat, online üzletedet jobban össze tudod hangolni, javul az életminőséged, jobb a közérzeted, mert több időd marad a családodra.
  • Az Interneten, saját otthonukban, saját megszokott környezetükben, lehetőségeink és korlátaink között, könnyebben, sőt, sokszor egyedüli megoldásként tudnak a csökkent munkaképességűek, nyugdíjasok, mozgássérültek, mozgáskorlátozottak, a kisgyermeküket nevelő szülők, a betegeket vagy idős embereket otthonukban gondozók, egyetemisták, főiskolások is munkaalkalmat találni, dolgozni és pénzt keresni.
  • Az Internetes munka, az online üzlet a legrugalmasabb munkahely, hiszen a folyamatosan változó élethelyzetedhez leginkább képes alkalmazkodni. El akarsz költözni az ország másik végébe, mert a gyermekeid ott telepedtek le, ott találtak munkát? Költözz utánuk, hisz a „munkahelyed” elfér a laptop táskádban!
  • Az otthon, Interneten végzett munka javítja a létbiztonságot, ha otthon dolgozol, nő a megélhetés biztonságérzete, reményt ad újabb és újabb esélyhez.
  • Szinte bármilyen vezetői pozíciót elérhetsz, szinte bármilyen jövedelmet megteremthetsz, a határ csak a csillagos ég!
  • Internetes pénzkeresés közben, az online üzletben nincsenek földrajzi korlátok, az ebből eredő hátrányok megszűnnek számodra!
  • Interneten a munkád mobillá válik, megszűnik az egy adott munkahelyhez, üzlethez, telephelyhez való kötődésed.
  • Dolgozz otthon az Interneten, mert online (Internetes) üzlet esetében nem számít hány éves vagy, mert a legtöbb esetben nincsenek életkori kötöttségek, életkori korlátok.
  • Ha otthon dolgozol magadnak, nincs szükséged szakképesítésre, felesleges, drága pénzen megszerzett bizonyítványokra, képesítésekre. Internetes  munkavégzésedhez online képzésekkel, jól felfogott érdekedben történő önképzésekkel szerezheted meg a szükséges ismereteket, tapasztalatokat.
És, a végére hagytam a kedvenc érvet, ami nekem a leginkább tetszik az Internetes pénzkeresésben:
  • az Internet az egyetlen üzleti tér, ahol egy ültő helyedben, az otthonodból, a nap bármely szakában van lehetőséged, akár félmilliárd emberrel is üzleti kapcsolatba kerülni! Ez elsőre talán, felfoghatatlan is számodra, pedig ha jól belegondolsz, akkor igaz!

Mire lehet szükséged az Internetes, otthoni munkáidhoz, vagy egy saját online üzlet elindításához?

  • Ha otthon dolgozol, a legfontosabb, hogy az Internetes munkák döntő többségében, nem szükséges vállalkozói engedély, működési, hatósági engedély és főleg üzlethelység. /Az adózás, az természetesen egy másik témakör, amivel kapcsolatosan ha majd eljön az ideje konzultálnod kell egy adószakértővel./
  • Online üzletedet, otthoni, Internetes munkádat végezheted főállásban, de akár kiegészítő tevékenységként is.
  • Mivel online üzletről, Internetes munkáról beszélünk, csak egy számítógép és Internet kapcsolat az alapvető munkaeszközöd.
  • Ha otthon, az Interneten dolgozol, szükséged lesz alapvető számítógépes, szövegszerkesztői és Internet felhasználói ismeretekre, amelyet úgyis már szórakozás miatt is megtanultál valamennyire, legfeljebb mostantól folyamatosan tovább fogod fejleszteni.
  • Szükséged lesz E-mail levelező, közösségi-, fórum- és hirdetői portálok, chat, skype, Web-konferencia és egyéb kommunikációs eszközök kezelési ismerete.
és végül, de nem utolsó sorban,
  • HIT, KITARTÁS, TÜRELEM, SZORGALOM, ÖNBIZALOM. Ha otthon, Interneten dolgozol, ezekre lesz a legnagyobb szükséged! Sokkal több, mint amennyire egy hagyományos munkahelyen, hiszen itt a SAJÁT üzletedet, a SAJÁT munkakörülményeidet építed, kizárólag a SAJÁT érdekeidet képviseled.
  • Nincs főnök, nincsenek beosztottak, minden döntés felelőssége a Tiéd, azok következményeit Te viseled, ugyanakkor a sikerekkel járó hasznot is 100%-ban TE aratod le!

Az otthon végezhető Internetes munkád költségeinek, csakis Te szabsz határokat!

  • Ha nagyobb anyagi mozgástered van, akkor beszállhatsz kisebb-nagyobb befektetést igénylő online üzletekbe, a gyorsabb eredmények érdekében fizetős hirdetéseket adhatsz fel, komolyabb számítástechnikai eszközöket, programokat, marketing oktató anyagokat vásárolhatsz. DE, ezekért nem feltétlenül fontos mindig fizetned.
  • Ha szűkös az anyagi forrásod, akkor olyan lehetőségek irányába fordítsd a figyelmedet, melyek minimális induló tőkét (néhány ezer forintot), vagy sok esetben akár befektetés, költségek nélkül is elkezdhető (a saját hozzáadott munkád lesz a befektetésed).
Érted most már, miért van ilyen óriási mozgás az online üzleti életben, az Internetes, otthoni munkák világában?
  • Miért akarnak egyre többen otthon, Interneten dolgozni?
  • Miért ülnek most is, ebben a pillanatban emberek milliói, a főiskolástól a nyugdíjas korúig, és építik szorgalmasan az online üzletüket, végzik mindennapi munkájukat az Interneten, otthonról (vagy a vízpartról, kollégiumból, vonaton, vagy repülőgépen) kényelmesen, nyugodtan, azok környezetében, akik a legkedvesebbek számukra?!/http://www.otthonimunkak.eu/

Amikor a múlt rendszerben a kapitalizmus politikai gazdaságtanát
 tanulva bemagoltuk, hogy micsoda fertőben is élnek az amerikaiak,
 akik képesek
részvényszelvény vagdosásból - meglehetősen jól
- élni, ahelyett, hogy tisztességes munkából, mondjuk
vagonlapátolásból tennék, azért mindig hozzátettük sóhajtva,
 hogy fertő ide, vagy oda, ezt az életet mi el tudnánk képzelni! :


ajánld másoknak és keress te is:

http://m112.hu/dollartozsde

MKK kedvezménykártya, mely kedvezményes vásárlásokra jogosít a Magyar Kedvezmény Kártya és együttműködő partnereinek elfogadóhelyein

Igényelj vásárlási keretet Te is

Igényelj kamatmentes vásárlási keretet 100 000 Ft / 250 000 Ft vagy 10 000 000 Ft értékben magánszemélyként vagy céged részére! Részletek a Vásárlási keret igénylés menüpontban.


http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1064904


10 millió forint vásárlási keret cégeknek

Már igényelhető a 10 millió forint értékű vásárlási keret a MKK regisztrált partnercégei részére. Igénylés részletei aVásárlási keret igénylése menüpontban.

http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1064904c


A vásárlói keret itt is rendelkezésedre áll:
A LifeCard egy olyan új lehetőséget kínál számodra, mely segítségével több mint 1200 helyen vásárolhatsz azonnal 5-50%-kal olcsóbban, tehát minden vásárlásod alkalmával azonnal kevesebbet fizetsz és kedvezményes vásárlásaid mellett még folyamatos, akár életed végéig tartó jövedelmet is szerezhetsz.
A LifeCard segítségével nem csak havi több tízezer forintot spórolhatsz, hanem folyamatosan pénzhez is juthatsz ezentúl minden hónapban.Ha rendelkezel (vásárolsz) LifeCard kártyát, akkor azonnali kedvezményekkel vásárolhatsz a több mint ezer elfogadóhelyen országszerte és meghívottjaid kártyavásárlásai után nem 1.000 Ft, hanem 2.000 Ft jutalék kerül egyenlegeden jóváírásra.


Részesedés, akár életed végéig!Ha rendelkezel LifeCard kártyával, akkor nem csak dupla jutalékra leszel jogosult meghívottjaid kártyavásárlási után, hanem minden hónapban részesedést kapsz a LifeCard nyereségéből, így LifeCard kártyád érvényessége alatt minden hónapban pénz kerül egyenlegedre.


Szervezz hirdetőket!A LifeCard oldalán már mindenki számára elérhető a hirdetések feladása, mely hirdetések után minden felhasználó jutalékokat szerezhet. Hívj meg hirdetőket a LifeCard oldalára, mert minden meghívottad hirdetési díjának, nem kevesebb mint 50%-át kapod jutalékként egyenlegedre.



BARTERVÁLTÓ MINDENKINEK!



A Home Work Benefit elsőként vezeti be az iWorks ajánlói rendszert, mely segítségével hamarosan egyszerűen, kényelmesen, egy helyről elérheted azokat az online, internetes munkákat, lehetőségeket, melyekkel foglalkozol, szerkesztheted és rendezheted azokat, nyilvánossá teheted és egyetlen pillanat alatt, akár több ezer vagy több tízezer emberrel is megoszthatod, így akár percek alatt több száz vagy több ezer új csapattagot regisztrálhatsz az általad ajánlott munkákban, lehetőségekbe.
http://www.homeworkbenefit.com/332263

Ha szeretnéd, hogy gyorsabban haladj az üzletedben, akkor nézd meg ezt az oldalt, mert sokat segíthet:
http://mlmexp.hu/?p=ME548

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése