2013. november 1., péntek

karácsonyi nyereményjátékok_2013


 
"Muszáj hinnünk a szerencsében.
Egyébként mi mással magyarázhatnánk
azok sikereit, akiket nem szeretünk?"

- Jean Cocteau

Közel a karácsony :))
nyerd meg az egyszerű játékokon az idei ajándékokat :))





 

           
                     


Szeretsz online kaszinójátékokkal játszani? Akkor itt egy újabb esély, hogy rád találjon a szerencse! Töltsd ki kérdőívünket és megnyerheted a retinakijelzős Apple Ipad 4-et!

https://www.facebook.com/jutalomjatek/app_224779031018271




Fogjunk össze a magyarokért! Vásároljunk minden karácsonyi ajándékot ismerős vagy ismeretlen de magyar vállalkozótól, így támogatva a multikkal szemben magyar kereskedőket, szolgáltatókat, termelőket! A szomszédtól, aki katalógusból árul, a mestertől, szakemberektől a képzőművésztől közvetlenül, a zenésztől, aki eladja a CD-t, a baráttól, aki interneten kínál valamit. Engedjük meg, hogy a pénz a hétköznapi emberekhez áramoljon, és ne pedig a nagy multinacionális cégekhez, és így több magyar embernek lesz boldogabb karácsonya. Ha egyetértesz ezzel a gondolattal, másold ki innen, és TEDD KI AZ ÜZENŐFALADRA!!!! Támogasd a hozzád közelálló magyar kisvállalkozókat!!




A játék lezárta utáni nap, vagyis 2013. dec. 15.-én 16:00-kor kisorsoljuk azt a 3 résztvevőt, aki megnyeri a virtuális parfüm állományát eredetiben, melyet a regisztráció során megadott "kedvenc parfümmárkája" szerint kap meg.


http://parfumdetoi.eu/regisztracio-711


"Az a legfontosabb, hogy ne veszítsük el a titokzatos ismeretlen iránti kíváncsiságunkat, a rácsodálkozás képességét. Higgyünk kicsit a jó varázslatában, a lehetetlenben, a csodákban." (Nora Roberts)
Ingyen regisztrációval nyerj akár 10 milliót Ft-ot!















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése