2009. november 14., szombat

Dominik és az albérlet megoldódik köszi mindenkinek!

Mennyi jószándékú, segítőkész ember! El se tudom mondani hogy mennyire hálás vagyok, vagyunk! A kutyás ügy megoldódni látszik! Előzmény: http://szebbelet-szebbelet.blogspot.com/2009/11/kutyas-ker-segitseget.html
Minden segítséget csakis a lakásra és Domira fogom fordítani! Egy életre emlékezni fogunk arra, hogy mit tettek értünk olyanok, akik nem is ismernek minket, de igazán jó szándékúak. Köszönjük! Holnap fel is hívom azt az albérletet amit találtak nekünk a Móricznál, az a legjobb benne, hogy itt van mellettünk szinte szó szerint, így a költözés is könnyebb lenne sokkal! És még Domi ivartalanításáról is szó lehet nemsokára, ha minden összejön :D
Lehet hogy csak lesz egy békés karácsonyunk az idén. Mivel az utóbbi 3 évben minden karácsony előtt szinte csak költözködtünk. Sok családi baj és az anyagiak. Nem volt egy nyugodt karácsonyunk már 3 éve, de lehet hogy ez a mostani már nyugodtan fog telni... Igaz, költözéssel, de örömmel telve :) Domikával együtt!
Képzeld! Már fel is hívott ma is egy segítőkész fiatal ember, és nagyon jó ajánlatot tett egy lakásra, csak hát az a hely nekünk hosszú távra nem megoldható sajnos, de ha bármi történne, oda biztosan mehetünk és ez nagyon jó hír! És nagyon jól esik hogy nem mennek el az emberek emellett az ügy mellett hozzászólás nélkül! Minden szót, segítséget és tanácsot nagyra értékelünk! Akármekkora is legyen.
Külön köszönet Ambrózi Erzsébetnek, Harsányiné Lőrincz Erikának, és Flam Áginak előre is, Csák Gergelynek, és minden jogásznak, és mindenkinek aki albérletek után nézett nekünk, és jaj, mindenkinek aki pár szóval is hozzájárult és járul még mindig ahoz, hogy egy kicsit jobban érezzük magunkat a bőrünkben! És mindenkinek, mindenkinek... akit esetleg még kihagytam volna :)
Továbbítsd légyszives ezt a pár sort!
Köszönettel,
Kiss Enikő
És
Dominick

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése