2010. június 29., kedd

ÁRVÍZKÁROSULT kutyákért Koncert

Városmajori Szabadtéri Színpad 1000 férőhelyes. A fellépő neves énekesek szintén megszokták és megérdemlik, hogy ha már ingyen lépnek fel, legalább sikerük legyen, ne csak páran lézengjenek.
A menhelyek, akikkel felvettük a kapcsolatot, már szintén számítanak rá, hogy kapnak segítséget. Ezért is nagyon fontos, hogy sokan eljöjjenek.
Hogy ezt elősegítsük, olyan akciót hirdetünk, melyben az, aki 20 fős csoportot szervez, az saját maga ajándék jegyet kap! Ez vonatkozik minden 20 fős társaságra! Vagyis iskolák, munkahelyek, stb. Ha huszan eljönnek, akkor egyvalaki ajándékjegyet kap. Érdeklődni nálam lehet: Kardos Szilvia kardosszilvi@gmail.com vagy   20/582-63-84    

Emellett azokat is kérem, akik valamilyen cégnél dolgoznak, hogy juttassák el a plakátot a vezetőknek azzal a hozzáfűzéssel, hogy ha egy cég vásárol akár a dolgozóinak, akár partnereinek ajándékba jegyeket, akkor a cég molinóját kitesszük a helyszínen. Tekintettel a médiatámogatottságra, tévés felvételre, ez komoly reklámot jelenthet nekik amellett, hogy jótékonykodnak.

A vezetőknek küldött levél váza az alábbi lehet:

Kedves………..  !
Egy civil szervezet önkéntese vagyok, akik (másik két szervezettel összefogva) egy segélykoncertet szerveznek az árvízben bajba jutott kutyák és állatmenhelyek javára.
Azonnal az ügy mellé állt számos művész és a Szabad Tér Színház is:
A július 8.-án tartandó koncerten valóban minden forint bevétel az ügyre fordítódik: mindenki önkéntesen és térítés nélkül dolgozik ezen.
Az ügyet több cég is felvállalta eddig: pénzadománnyal, állat gyógyszerrel, jelentős mennyiségű táppal támogatják céljainkat.
Szeretnénk kérni a Ti segítségeteket, támogatásotokat is!
A támogatásért cserébe szívesen adunk kiemelt helyekre jegyeket Nektek, amit akár a dolgozóknak jutalmul, akár kiemelt Partnereiteknek adhattok - ez mindenképpen szép és nemes gesztus lenne feléjük is.
Mivel a baj gyorsan jött, a szervezésre is kevés idő jutott, ezért hatalmas segítség lenne, ha minél hamarabb kapnánk visszajelzést.
Mellékelem az eddigi sajtónkat (bár ez korántsem teljes lista)
http://szivesseg.net/content/segelykoncert-nepszerusitese-az-arvizkarosult-menhelyek-javara

http://www.vizslatura.hu/

A TV2 a koncerten forgat.
Konkrét ígéretünk van még a Bors, Blikk, Magyar Hírlap, Duna TV, Echo TV, NEO FM-től…
A részleteket a mellékletben találod.
Ha további információra van szükség, úgy szívesen állunk rendelkezésedre!
Nagyon számítunk a segítségetekre!

Üdvözlettel:
--
Kardos Szilvia
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
www.zoldzebra.hu
www.ivartalanitas.hu
kardosszilvi@gmail.com
20/582-63-84 begin_of_the_skype_highlighting              20/582-63-84      end_of_the_skype_highlighting

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése