2010. június 21., hétfő

vedd ki a részed a netbiszniszből

Új csúcson a netbiznisz

Hatalmas ugrásokkal fejlődik a hazai online kiskereskedelem: míg két évvel ezelőtt még csak bő 60 milliárdos volt a forgalom, addig tavaly már megközelítette a 100 milliárdot, az idén pedig várhatóan 130-135 milliárd forintnyi termék cserél gazdát a webáruházakban - írta a Világgazdaság hétfői számában.

Áprilisban 2.700 e-bolt működött Magyarországon, ez több százzal haladja meg a 2008-as adatot, s az idei forgalmi többlet várhatóan fele-fele arányban oszlik meg a piac régi, illetve új szereplői között. Az internetes értékesítés a teljes magyarországi kiskereskedelmi forgalomnak ma már több mint az 1,6 százalékát adja, egy éve ez a mutató még egy százalékon állt.

A bővülésre magyarázatul részben az szolgálhat, hogy a gazdasági recesszió sokakat tett még inkább árérzékennyé, és az online vásárlásra is hajlandó internetezők megkereshetik a világhálón a legolcsóbb vásárlási lehetőségeket.
A webes vásárlásban ugyan egyre jobban bízunk, ám az online bankkártyás fizetés aránya még mindig alig 3 százalék, a banki átutalás lehetőségével még ennél is kevesebben élne.




A közvetlen értékesítés egy olyan ágazat, amely dinamikusan fejlődik és különbözik a klasszikus értékesítéstől.




Csatlakozz Te is hozzánk!


Miért érdemes távmunkában...?

Miért érdemes távmunkában dolgozni az internet segítségével?


Az internet széleskörű hozzáférésével új távlatok, új lehetőségek nyíltak meg az felhasználók előtt. Ma már számtalan üzleti tevékenységel találkozunk a világhálón, amely online pénzkereseti lehetőségeket kínál. Az internetes üzletben való részvétel szinte kihagyhatatlan. Az USA-ban ma már szinte elképzelhetetlen, hogy valaki ne legyen részese valamely online üzletnek. Hazánkban az elmúlt néhány hónapban felgyorsultak az események. Egyre több és több nemzetközi és hazai üzleti lehetőségek jelentek meg, amely távmunka lehetőségeket kínálnak. A távmunka programban való részvétel túlnyomó többsége partnerprogramként és hálózatépítésben jelentkezik. Az üzlettulajdonosok bevételük egy részét vissza fordítják azok számára, akik ajánlják saját üzleteiket, termékeiket, szolgáltatásaikat.

Miért érdemes tehát egy internetes üzletben résztveni?

A legnagyobb érv a szabadság. Akkor dolgozol benne amikor van időd, saját magad határozhatod meg a napi munkádat és programjaidat. Nem kell változtatnod a napi civil életeden, meglévő tevékenységeid mellett végezheted. Az üzletek nagy része konkrét rendszereszközöket, online fiókokat biztosít számodra, a távmunka programban való részvételedhez. Személyes ajánló kódokat biztosítanak, amellyel felépítheted saját internetes ajánló üzletedet. A legnagyobb és talán legfontosabb érv még az, hogy neked nem kell semmit eladnod, csupán csak csatlakozni az üzlethez, fenntartják számodra az üzletépítés lehetőségét, és amellyel elvégzik a szükséges adminisztrációkat a bevételeid nyilvántartásához.

Az igazi motivációt az internetes üzletben az jelenti, hogy olyan online bevételeket lehet elérni, néhány hónap alatt, amely általában többszöröse a civil életben végzett munkád által megkeresett egész évi jövedelmednek.

Tehát nincs más dolgod, mint csatlakozni egy online üzlethez, és barátaidnak és ismerőseidnek ajánlani az üzleti lehetőséget távmunkában.
 
Minél több embernek tudod ajánlani az internetes üzleti lehetőséget, 
annál nagyobb bevételt érsz el.



NYISS ÜZLETET A NETEN !
NEM KELLENEK HOZZÁ MILLIÓK, SEM RAKTÁRKÉSZLET,
SEM ÜZLETHELYISÉG !
NINCSENEK REZSIKÖLTSÉGEK, SEM ALKALMAZOTTAK !
AZONNALI KEZDÉS!
Egyik ilyen a
http://www.p2pmoney.eu/index.php?promokod=YToyOntzOjk6ImFqYW5sb2tvZCI7czo2OiJBQTAzNDQiO3M6ODoicHJvbW9rb2QiO3M6MToiMCI7fQ==
Ajánlókód
AA0344

Vannak álmaid ? Céljaid?
Valósítsd meg velünk !

Ha úgy érzed, hogy ez a cikk mások számára is hasznos lehet és lehetőségeket kínálhat, akkor kérlek ajánld tovább.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése