2010. szeptember 12., vasárnap

fagyi-1gombóc

Az ember alapvetően egy lelki lény (függetlenül attól, hogy ki mit gondol saját magáról.) Manapság a legtöbb embernek anyagi problémái vannak. Az anyagi probléma például, egy olyan problématípus, ami az embert olyan lelkiállapotba kergeti, amelyben az képtelenné válik az alap probléma megoldására.
Nem tudom észrevetted-e, amikor az ember klassz társaságba keveredik, eltűnnek a problémák. A franc tudja hová illannak el az elviselhetetlen, gyomort facsargató érzések, de eltűnnek az biztos. Ezután az ember olyan perspektívában képes látni az életét, hogy legszívesebben pofán verné korábbi önmagát, amiért nem keveredett hamarabb klassz emberek közé. Ráadásul, ha ezek olyan emberek, akik szintén valamire a MEGOLDÁST keresik éppen, nem pedig a cirkuszi hangulat miatt olyan lelkesek, hát…ilyenkor elképesztő dolgok szoktak történni


vasárnap sorsolunk a héten beérkezett megrendelések közül, és a nyertesnek egy doboz 28-as vegyes fagylaltot viszünk ajándékba?! ;)
Sőt! 4000 Ft-os rendelés felett az ORSZÁG TELJES TERÜLETÉN házhoz szállítjuk a csomagot!

7000-nél sorsolunk egy nagyot? 10 doboznyi 1gombóc vár a nyertesére, de addig is rendeljetek bátran, mert most csak 67Ft-ba kerül nálunk egy nagy gombóc fagyi és még a lakásból se kell kimennetek érte! :)
http://www.facebook.com/1gomboc?ref=search

mostantól minden értékesített kis doboz fagyi után 1 gombóc, minden nagy
doboz után 2 gombóc fagyit teszünk félre a gyermekek részére. Amint
összejött egy 60db-os kartondoboz, azonnal visszük egy általatok
javasolt óvodába, iskolába, hogy a többi hátrányos helyzetű gyermek is
örülhessen a fagylaltoknak!
Mostantól Ti is segítitek vásárlásotokkal a gyerekeket, együtt sok mindenkit megajándékozhatunk.
http://www.facebook.com/‎1gombóc
‎1 gombóc - 1 óriási ötlet! Fagylaltgombócok egyesével csomagolva A fagylaltárusítás terén eddig fellépő összes problémára megoldást ad, az egyesével csomagolt fagyigombóc, melyet jelenleg 4 féle ízben ajánlunk szíves figyelmébe. Nincs szükség fagylalt pultra, fagylaltkanálra, fagylaltkanálmosó gépre, a berendezések működtetéséhez szükséges egyéb engedélyekre, csak egy mélyhűtőre, melyből bármikor szervírozhatóak a kimért, tökéletes méretű és formájú gombócok.
‎7000-nél sorsolunk egy nagyot? 10 doboznyi 1gombóc vár a nyertesére, de addig is rendeljetek bátran, mert most csak 67Ft-ba kerül nálunk egy nagy gombóc fagyi és még a lakásból se kell kimennetek érte! http://www.facebook.com/1gombocHa pedig éttermeknek akarsz ajánlani vagy más kereskedelmi egységeknek, akkor mikor arra jársz beszélsz a tulajjal, majd azt a céget, akinek ajánlottad az 1gombócot, regizd a weboldalon. Miután a kereskedelmi egység rendel, min. 20ezer forintért, akkor Te kapsz egy doboz 1gombóc fagyikát!
http://1gomboc.hu/landing/39/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése