2011. október 11., kedd

Nyerj egy Nokia 700-ast vagy egy különleges karórát! A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken DVD-n, Blu-ray-en és 3D Blu-ray lemezen

Azon vásárlóink között, akik megvásárolják a film bármelyik blu-ray változatát, 3 darab Nokia 700-as okostelefon kerül kisorsolásra.

Nokia 700: a Nokia legkisebb okostelefonja. Csupán 50 köbcentiméterével, 96 grammos tömegével a Nokia 700 nem csak a Nokia legkompaktabb okostelefonja a Symbian sorozaton belül, de a legkompaktabb érintőképernyős monoblokk okostelefon a világon. Aminek híján van méretben, azért kárpótol funkcionalitásban, egyérintéses NFC-alapú megosztással és párosítással, 1Ghz-es processzorral, 3,2” AMOLED ClearBlack kijelzővel, 2 GB belső memóriával (mely egy 32 GB méretű microSD kártyával 34 GB-ig bővíthető), HD-minőségű videofelvétellel és LED-vakus, 5 megapixeles, teljes fókuszú kamerával. A Nokia 700 egyben a Nokia leginkább környezetbarát okostelefonja. Hosszú akkumulátoridejével, a környezetbarát anyagok használatával, az akkumulátor fogyasztását minimalizáló tulajdonságokkal a Nokia 700 a tökéletes okostelefon minden környezettudatos okostelefon-felhasználó számára.


A sorsolás ideje és helyszíne: 2011. október 14., péntek, InterCom székház, 1036 Budapest, Perc u. 8.
A nyerteseket e-mailben vagy telefonon értesítjük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése