2013. június 11., kedd

Álmosít a kávé??

Nem biztos, hogy egy csésze feketétől kipattan a szemünk. Sőt!

Natsuko Kasai, japán táplálkozási tanácsadó a könyvében - amelyben arról értekezik, hogy az édes dolgok kifejezetten rossz hatással vannak az agyra - forradalmi megállapításokat fogalmazott meg a kávéval kapcsolatban. Véleménye szerint a kávéivás nem kívánt mellékhatással jár, és korántsem váltja ki az annyira áhított felébredést, felfrissülést.


http://tc.tradetracker.net/?c=10626&m=12&a=108004


A fekete ugyanis vízhajtó hatású, s hiába akarnánk a munkára koncentrálni, állandóan a vécére kell rohannunk kávéivás után. Ennek a velejárója pedig nem más, mint a vízveszteség, s ahogy egyre inkább dehidratált (azaz kiszáradás) állapotba kerülünk, az oxigén annál lassan lassabban áramlik a vénánkban.Ű
Ettől pedig egy szó mint száz: ellustulunk.
Ugyan nem fitymálja le a szakértő a kávé stimuláló hatását, csupán gondolatmenetével arra hívja fel a figyelmet, hogy nem jó, ha egymás után döntjük magunkba a feketét annak érdekében, hogy kiverjük az álmosságot a szemünkből. Hiszen, mint tudjuk, sok kávé, sok vizelet, …fokozottabb álmosság, és a vége az lesz, hogy annyira lecsökken az energiánk, hogy a számítógépükre dőlve alszunk majd el.
A fáradtságot ugyanis nemhogy elűztük, felturbóztuk a feketével.
-->
.

Milyen kávét iszol?

 

Ha nem akarsz lemondani a kávézás öröméről, de a te és családod egészségére is szeretnél odafigyelni, a megoldást itt találod: (kattints a képre)
http://www.kovacsistvan.dxnnet.com

Igyon mindenki jótékony hatású ganodermás kávét, próbáljátok ki a DXN termékeit és élvezzétek a különbséget!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése