2014. június 27., péntek

utazás szervezés könnyedén


Az internet az okos-telefonok, a tabletek alaposan megváltoztatták annak a módját is, hogyan választjuk meg a nyaralást: már nem feltétlenül megyünk az utazási irodába, sokkal inkább használtunk erre a célra is online oldalakat.


Az interneten könnyedén összeállíthatjuk egyedi vakációs tervünket, foglalhatunk online repülőjegyet és szállást.

Az online foglalással kapcsolatos kezdeti félelmek (mi van, ha a szálloda, amely remekül néz ki a honlapon, valójában egy építkezés mellett van?) eloszlottak amióta léteznek értékelések, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy valóban pontos képet kapjunk a szállodákról és utazási célpontokról az egész világon.


Az oldalakon elolvashatjuk a közelmúltban oda utazók értékelését, valós képet és őszinte ajánlásokat találhatunk arról, hogy hová érdemes menni (és mit tanácsos inkább elkerülni).


Az utazási irodák ajánlása helyett inkább blogok, fotó- és videómegosztó oldalak utazási kategóriái közt tájékozódunk amikor a következő úti célunkat kiválasztjuk. Majd dolgunk végeztével irány egy utazási aggregátor oldal, ahol a kiválasztott úti célhoz megtaláljuk a legjobb ajánlatot.

Közösségek mindenütt jelen vannak a neten. Megtaláljuk őket az utazással kapcsolatos tematikák között is. Az a céljuk hogy összekapcsolják az azonos dolgok iránt érdeklődő egyéneket.

A keresők segítségével könnyedén rátalálunk mások utazással kapcsolatos tapasztalataira, ami segítségünkre lesz a döntésben. Azonnal látjuk mit mondtak más turisták, milyen fotókat készítettek a helyszínen.

Meglepetéskirály.hu
Kupongyűjtő, ahol egyéb akciókat is találsz!

Nem könnyű, ha először járunk egy ismeretlen országban.
Számos oldal van, ahol előzetesen tájékozódhatunk a helyi látványosságokról.

Könnyedén találunk túrajavaslatokat, letölthető applikációkkal. A régi útikönyvekkel szemben megvan az az előnyük, hogy amikor felcsatlakozunk a netre frissítik magukat így mindig naprakész információt találunk a legjobb helyekről, látnivalókról, enni- és innivalókról. Az utazási információs oldalak számos külső forrásból építkeznek folyamatosan. Útvonaltervező, térképek és fényképek segítenek bennünket a tájékozódásban az utazásunk helyszínén.

Még az is megeshet, hogy úti célunk talál meg minket, nem pedig fordítva! Az intelligens szoftvereknek köszönhetően a korábban megtekintett képek, utazási ajánlatok és közösségeink alapján olyan ajánlatokkal találkozhatunk, amelyek pontosan megfelelnek a nyaralással kapcsolatos elvárásainknak. Így megspóroljuk a keresgéléssel, kiválasztással töltött időt. Egy egész világ felfedezésre vár és ez már mindenki számára elérhető - legalábbis online.......

Ajándék Hungary Card ha most regisztrálsz,
Hungary Carddal olcsóbb a belföldi pihenés!

Legyen szó akár egy egész hetes nyaralásról, egy hosszú hétvégéről, vagy csupán egy egynapos kirándulásról, hétvégi programról, a Hungary Card – Magyar Turizmus Kártya számos élményt és a kedvezményes kikapcsolódás nyújtotta örömet jelenti tulajdonosa számára. A kártya(család) kedvezményadói között megtalálhatók mindazok a szolgáltatáskörök, melyeket egy-egy utazás alkalmával igénybe vesz az élményekre, pihenésre és feltöltődésre vágyó turista, így
Közlekedési vállalatok / szolgáltatók kedvezményei Szálláshelyek, szállodák, panziók, kempingek Éttermek Múzeumok, galériák, kiállítóhelyek Fürdők, gyógyfürdők, strandok, élményfürdők Szabadidős létesítmények, kalandparkok Színházak és rendezvények És más, turizmushoz köthető szolgáltatások és létesítmények

A kedvezmények
egy része kártya felmutatásával, érvényességi időn belül korlátlanul igénybe vehető (pl. vendéglátóhelyek, szálláshelyek) A korlátozott alkalommal igénybe vehető kedvezmények egyik része elektronikusan a kártya regisztrációja után érvényesíthető („e-szelvények”, pl. egyes múzeumok, fürdők, színházak), másik részük igénybe vételéhez pedig papír szelvényfüzet szükséges (pl. utazási kedvezmények)

A Hungary Card háromféle, egymásra épülő csomagban, - Basic, Standard és Plus változatban – került kiadásra. A nagyobb értékű kártya minden esetben tartalmazza a kisebb csomagban található összes kedvezményt is.

A Basic csomag a kártya felmutatásával igénybe vehető kedvezményeken túl az e-szelvények egy részét is tartalmazza A Standard kártya ezeken túlmenően további e-szelvényekkel bővül ki A Plus csomag az e-szelvények teljes körén kívül a papír szelvényfüzetet is tartalmazza, így pl. utazási kedvezményeket is biztosít

Ízelítő kedvezményadóink köréből
-          vasúti kedvezmény (Plus)
-          Volán kedvezmény (Plus)
-          Autópálya kedvezmény (Standard, Plus)
-          Balatoni hajózás (Basic, Standard, Plus)
-          MAHART – Dunai hajózás (Basic, Standard, Plus)
-          Fővárosi, Miskolci Állatkert, Szegedi Vadaspark (Basic, Standard, Plus)
-          Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark (Plus)
-          Egyes budapesti strandok és gyógyfürdők pl. Dagály, Lukács, Aquaworld, stb. (Plus)
-          Vidéki gyógyfürdők, élményfürdők (pl. Hévíz, Harkány, Cserkeszőlő, Zalaegerszeg, Miskolctapolca, stb.)
-          Egyes színházak Budapesten és vidéken, pl. Bárka Színház, Pécsi Nemzeti Színház (Basic, Standard, Plus)
-          Szegedi Szabadtéri Játékok (Basic, Standard, Plus)
-          Kedvezmény öt nagyváros helyi járataira (Plus)
-          Művészetek Völgye (Standard, Plus)
-          Kalandparkok, élményparkok pl. Robin Kalandsziget, Mecsextrém Park, stb.(Basic, Standard, Plus)
-          Fővárosi Nagycirkusz (Basic, Standard, Plus)
-          Gödöllői Királyi Kastély
-          Vasúttörténeti Park


A kedvezmények mértéke 10-100%. A nagyobb mértékűek általában egy kártyához néhány, a felmutatásosak korlátlan alkalommal vehetők igénybe.
kukkants ide milyen feltételekkel adjuk..

http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1064904


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése