2014. október 29., szerda





Top 10 őszi randi ötlet

Szerelmes vagy? Akkor ez az ősz valószínűleg egy igen különleges időszak lesz a számodra.
Ha még felejthetetlenebbé szeretnéd tenni, szervezz szerelmeddel egy olyan randevút, amire örök életében emlékezhet.
Irány a Randivonal! Az ingyenes társkereső, ahol 2 percenként regisztrál egy új tag!
Csak pár kattintás a boldogság, regisztrálj Te is!

Ne aggódj, ha nem jut eszedbe semmi, nekünk van néhány remek ötletünk!

1. Nézzetek meg egy félelmetes filmet

Tudjuk, hogy moziba menni nem túl eredeti ötlet, de egy közös horrorfilmnézést semmi esetre sem szabad kihagyni idén ősszel.
A filmet kikölcsönözhetitek DVD-n, és megnézhetitek otthon is.
A lényeg, hogy a film tényleg nagyon félelmetes legyen, és mindenképpen este szakítsatok rá időt.
A ködös, hátborzongató őszi este hangulata remek hátteret fog biztosítani!


2. Vájjatok együtt Halloween-tököt!

A tökvájás nem csak gyerekeknek való mulatság, a felnőttek is élvezhetik.
Rendkívül szórakoztató időtöltés lehet, ami során azt is megtudhatjátok, hogy mennyire tudtok együttműködni. Nem kell hozzá más, mint egy jókora tök, néhány éles kés, és már kezdődhet is a faragás, a vájás és a közös alkotás. Meglátod, milyen remekül fogtok szórakozni!

3. Menjetek focimeccsre!

Egy közösen átszurkolt futballmérkőzés nagyszerű móka, még ha nem is hangzik különösebben romantikusnak. Egymás mellett kézen fogva ülni egy stadionban és a hűvös őszi estén összebújni, még akkor is kellemes emlék, ha éppenséggel az ellenfél csapata nyer. Mindez nagyszerű időtöltés, ha csak mostanában lettetek egy pár. – A meccs alatt beszélgetni is lehet, és ha éppen kifogynátok a mondanivalóból, akkor még mindig ott a pálya, ahol egészen bizonyosan történik valami.

4. Menjetek el egy érdekes eseményre

Ősszel rendszerint rengeteg vásárt, bemutatót, fesztivált és más eseményt rendeznek, amelyek nagyszerű helyszínei lehetnek egy jól sikerült randinak. Próbáljatok ki új ételeket egy gasztro fesztiválon, üljetek fel az óriáskerékre a városközpontban, vagy látogassatok ki egy szabadtéri eseményre.
A kellemes időtöltés garantált és még a pénztárcába sem kell mélyen belenyúlni ahhoz, hogy felejthetetlen közös pillanatok legyenek.



5. Szervezzetek autós kirándulást

Ki mondta, hogy csak nyáron lehet kiruccani? Az őszi táj gyönyörű és romantikus helyszíneket ígér. Csomagoljatok be némi elemózsiát és innivalót, kapcsolják be kedvenc zenéjüket, és élvezzék az elsuhanó táj változatosságát. Kis szerencsével akár szivárványt is láthatnak, de a színes, őszi levelek is páratlan élményt nyújtanak. Ha pedig eleredne az eső, összebújva hallgathatják az esőcseppek kopogását az ablakon.

6. Fényképezkedjetek!

Nemcsak szórakoztató, de csodálatos melléktermékei is vannak: fantasztikus fényképek, amelyeket öröm elővenni és nézegetni. Csak vállalkozókedvre és egy fényképezőgépre lesz szükség.
Keressetek egy kellemes helyet a szabadban, menjenek ki a kertbe, de maradhatnak a nappaliban is. Éljetek át és örökítsetek meg minél több spontán pillanatot, hogy később legyen mit felidézni és albumba tenni.

7. Rendezzétek át a lakást

Elsőre talán meghökkentő randiötletnek tűnik, de ha nekiálltok, megértitek majd, miért javasoljuk.
A lakás megújítása sok szórakoztató pillanatot ígér, és remekül visszatükrözi, hogy mennyire tudtok közösen tervezni, majd az eltervezett dolgokat együtt megvalósítani. Vásároljatok néhány doboz festéket, válasszátok ki az új lakástextíliákat, és már kezdődhet is a kaland.

8. Randizzatok naplementekor vagy napkeltekor

Ez életetek legromantikusabb élménye is lehet, ami akár még egy kisebb megfázást is megér!
Ne felejts el meleg takarókat és egy termosz forró italt csomagolni, öltözz fel jó melegen, és keresd meg azt a helyet, ahonnét a legjobb a kilátás. A nap első vagy utolsó napsugarainak látványa egymás társaságában egész életre emlékezetes élménnyé válik.

9. Szervezz egy áramtalan randevút

Mivel a hétköznapok nagyon gyorsan elszaladnak, érdemes egy kis szünetet tartani és csak egymásra figyelni. Ha kikapcsoljátok az áramot, sokkal könnyebben tudtok a másikra koncentrálni. Csak néhány mécsesre és gyertyára lesz szükség. A tévéműsor, a zenelejátszó és a telefoncsörgés helyére lépő csend talán sokkoló lehet az első percekben, de nagyon hamar meg lehet szokni és meg lehet szeretni.

10. Főzzetek közösen!

Előfordulhat, hogy a főzés nem tartozik a kedvenc időtöltése közé, de ha szíved választottjával közösen készítitek el a vacsorát, mindjárt szórakoztatóbbá válik.. Főzzetek eddig még nem kóstolt kulináris különlegességeket vagy nézzétek meg mennyire megy jól a közös süteménykészítés. A lakásban mesés illatok terjengenek majd, Ti pedig boldogan koccinthattokk a jól sikerült nap végén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése