2010. március 28., vasárnap

Lenne mire költened?

Szeretnél a férjednek egy új autót nyerni? Netán meguntad jelenlegi lakásod és kertes házba költöznél? Elutaznál családoddal egy tengeri hajóútra?

Hamarosan megteheted! Egyedülálló játékra invitálunk. Interneten, magyar nyelven működtetett oldalunk teljesen új dimenziót nyit azok számára, akik szeretnek játszani és nyerni, de nem a vakszerencsében bíznak. Akik ügyességükből kívánnak milliomosok lenni, vagy egyszerűen egy szórakoztató játék keretén belül, kis kockázattal, nagy nyerési eséllyel indulni a temérdek értékes, sokszor több tízmillió forintot érő nyereményért, azoknak itt a helye.

Akár egy heti lottó árával értékes és értelmes nyereményt tudhat magáénak az a játékos, aki részt vesz játékaikon és nyer. Egy új játékközösség van kialakulóban. A nevük P2P játékosok. Ők azok, akik irányítják a játékokat, csak az ő ügyességükön és logikájukon múlik, hogy egyik pillanatról a másikra megváltozik az életük. Dolguk egyszerű. Nem egy gép, nem egy program ellen játszanak, hanem egymás ellen.  Egy olyan logikai és stratégiai játékban, amit meg lehet nyerni. Bárki megnyerheti. Semmi egyébre nincs szükség, mint kitartásra, odafigyelésre. De mi is ez a játék?

Minden játékos 100, úgynevezett licittel rendelkezik. Ezzel a száz licit-lehetőséggel egy előre meghatározott számtartományban kell azt a számot megtalálni, amire a játékban résztvevők közül senki gondolt és nem jelölt meg és egyben a legkisebb is. A játékosok teljesen azonos feltételekkel és eséllyel indulnak, egyedi előnyhöz a játék során nem lehet jutni. A játék megnyeréséhez a többi játékossal, valamint az idővel szemben is meg kell küzdeni annak, aki eredményes szeretne lenni. Ezért a P2P játék nem a véletlenen múló (nem szerencsén), hanem a játékban résztvevő játékosok készségein alapuló ügyességi és stratégiai verseny.
Az oldalon egyébként rendszeresen részt lehet venni úgynevezett gyakorló játékokon, ahol kockázat nélkül lehet gyakorolni a versenyekre.
Ajánlókódom
AA0344-->----
p2pmoney 
aukció, aukciós értékesítés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése