2010. március 26., péntek

segíts te is

 Kedves Barátaim!
Kérlek benneteket, írjátok alá és küldjétek tovább!
Köszönet

 SIC legfelső szintű domain tartomány a székely kultúráért.

 http://pontsic.org/hu/

 Kérés székely testvéreinktől.

 A nevem Gazda Zoltán, a Székely Nemzeti Tanács irodavezetője vagyok (önkéntesen), és sepsiszéki elnök is. Értelemszerűleg az én feladatom az SZNT sepsiszentgyörgyi székházának a fenntartása is, illetve az SZNT működésének az anyagi hátterét megteremteni..

 De a tárgyról:
 A SIC internetes főtartománynév levédéséhez - mivel nem különálló országról van szó -, a hatalmas pénzi kifizetés mellett jelentős mennyiségű (mintegy 250.000) aláírást kellene összegyűjtenünk jövő év márciusáig, hogy bizonyítsuk a széleskörű igényt. Nem fontos, hogy honnan futnak be az aláírások, de nekünk jól esne,ha a többség Székelyföldről érkezne, viszont annak akadálya van.

 Amikor elindult a szavazás, naponta 1.500 - 2.000 szavazat futott be, míg a titkosszolgálatok be nem kapcsolódtak. Három napig blokkolták a szervert, azóta periodikusan, időnként engednek be szavazatokat szép Romániából. Magyarországról folyamatosan befolynak a szavazatok gondmentesen. Amúgy jelzem, hogy a server Magyarországon van.

 Az lenne az igazi segítség, ha széleskörűen sikerülne népszerűsíteni a linket, s egy mozgalom indulna el, hogy mindenki küldje tovább címlistájára, s szavazzanak, mert akkor meggyorsulna a szavazás, s nőne a szavazatok száma. A petíciót itt lehet aláírni: http://pontsic.org/hu/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=2&Itemid=8&lang=hu

 A folyamatos hazai akadályoztatásunk miatt indítottunk kézi aláírásgyűjtést is, de annak nagy nehézsége, hogy az összes adatot elektronikusan be kell gépelnünk. Bármilyen újabb információt továbbra is megadunk, segítségüket előre is köszönjük, s adja Isten, hogy elérjük az Önök hathatós segítségével ezen célunkat.

 Üdvözlettel: Gazda Zoltán
 Tel.: 0744 482417
 http://pontsic.org/hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése