2010. március 28., vasárnap

napi pár perc pár dollárért

Mi is ez a ptc oldal?

A ptc NEM Autoszörf, Multi-Level Marketing, Piramis, Mátrix vagy gyors meggazdagodást kínáló rendszer
Aptc egy új innovative, nemzetközi és Ingyenes szolgáltatás azoknak, akik pénzt szeretnének keresni weboldalak látogatásával
A ptc a befolyt reklámbevételekbõl fizeti ki a tagoknak a pontosan kiszámított jutalékokat a látogatások után.
Hogyan kereshetsz pénzt?

Regisztráció után a HIRDETÉSEK oldalon meg kell látogatnod az ott található weboldalakat. Amikor megnyílik egy oldal, azt legalább 30 másodpercig kell nézned. Ezt az oldal betöltõdése után egy számláló fogja mutatni. A "Kész" feilrat, és egy zöld pipa fogja jelezni az idõ leteltét. Ezután bezárhatod, vagy tovább bõngészheted az oldalt, a jóváírás pedig megtörténik a számládra. Egyszerre csak egy oldalt nyithatsz meg, és nem hagyhatod el a megnyitott oldalt a 30 másodperc letelte elõtt, mert akkor nem kerül jóváírásra az összeg a számládon.

Egy értékes tulajdonsága a rendszernek a hirdetõk, és a tagok szempontjából az, hogy egy hirdetést 24 órán belül csak egyszer tudsz megnézni. 24 óra múlva viszont újra meg tudod nézni ugyanazt az oldalt.

Hogyan kereshetsz még több pénzt?

A rendszer lehetõséget biztosít arra, hogy ha ajánlod ezt a lehetõséget másoknak is, és õk is regisztrálnak a rendszerbe, akkor az õ látogatásik után is jutalékot kapsz. Tehát ezért Neked már nem kell tenned semmit. Ezért célszerû a saját ajánló linkedet reklámozni, elküldeni az ismerõseidnek, barátaidnak, feltenni minél több oldalra, hogy az alád regisztráltak után minél több bevételed legyen. Az ajánló linkedet a STATISZTIKÁM menüpont alatt találod meg. A hirdetéseid színesítésére, hatékonyságának növelésére használd a bannereinket, amit az alsó menüben, a Bannereink pontnál találsz.

Ezen túl az oldal egy további nagyon kedvezõ lehetõséget kínál, ami a Prémium tagság megvásárlásával jár. Ekkor megtöbbszörözheted a látogatásaid után járó jutalékod összegét, és további elõnyök, és értékes bónuszok is várnak Rád. Errõl bõvebb információt az alsó menüben, a Prémium tagság pontnál találsz.

Minden további felmerülõ kérdésedre választ kapsz, vagy találsz a fórumon.
Magyar!
itt mos mobiltelefont is nyerhetsz:
http://www.hungarybux.com/?ref=pityesz76

http://hunbux.eu/index.php?w=8&ref=2194

http://www.interbux.info/?r=pityesz76

http://www.lilpandaptc.info/index.php?ref=pityesz76

http://www.biziw.net/?r=pityesz76

http://moneymakerbux.info/?r=pityesz76

http://www.kormibux.info/?r=pityesz76

http://www.egombux.info/register.php?ref=pityesz76

http://www.borbolyabux.info/?r=pityesz76

http://mamicash.info/?r=pityesz76


http://www.hiddenbux.com/

http://www.scvbux.com
http://www.depositbux.com/

http://www.goldbux.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése