2010. április 7., szerda

ingyen bankszámla,pénzvisszatérítés a Family Benefitnél

ilyen még nem volt! Számlanyitásod esetén, még 5 euro jóváírást kapsz a Family Benefit rendszerében, melyet akár a C-start indulásodnál is felhasználhatsz! Ne hagyd ki a lehetőséget, hiszen ezért vagyunk ebben a klubban.

Ennél kedvezőbb már nem lehet!

    * Díjmentes számlanyitás
    * Díjmentes Visa Elektron bankkártya (A díjmentesség folyamatosan érvényes.)
    * Díjmentes Netbank
    * Díjmentes Telebank szolgáltatás
    * Kiemelkedő látra szóló kamat
    * Kedvező, sok esetben Díjmentes tranzakciós díjak
    * Díjmentes 1 Millió Ft-os balesetbiztosítás
    * Kedvezmények egyéb biztosítási szerződésekből

Extra kedvezmények!

A kedvező kondíciókon felül, ha egy adott hónapban legalább 50 000,- Ft bármilyen jellegű utalás (fizetés, nyugdíj, jutalék) érkezik a megnyitott bankszámlára, akkor az alábbi extra díjmentességeket is szolgáltatjuk.

    * Díjmentes számlavezetési díj
    * Díjmentes saját, idegen, külföldi ATM és posta kézpénzfelvétel
    * Díjmentes csoportos beszedési díj
Bankszámlához kapcsolódó egyéb kedvezmények.

A bankszámlával rendelkező ügyfelek, amennyiben az biztosításaik díját csoportos díjlehívással fizetik meg, a vonatkozó biztosítási díjakból kedvezményre jogosultak.

A kedvezmények mértékei:

    *

      GFB:                                        10%
    *

      Casco:                                       7%
    *

      otthonbiztosítás:           7%


http://fbeurope.com/036524621321

A számlanyitáshoz csupán két nagyon egyszerű nyomtatványt kell kitöltened Az egyik egy bankszámlanyitási nyomtatvány, a másik pedig egy szerződés kiegészítő, ami Benefites tagságod igazolja. Ennek aljára kérjük, írd rá „Benefites” ID számod is!

Az igénylőket NYOMTATOTT betűkkel töltsd ki.

Kitöltés után tedd borítékba, küld el címünkre, vagy látogass el Budapest, Kinizsi utcai irodánkba, ahol egyeztetjük „Benefites” adataiddal. Kérünk, könnyítsd meg munkánkat, és mellékelj számunkra a kitöltés alapjául szolgáló, fényképes azonosító okmányod és lakcímkártyád másolatát, melyet aláírásoddal hitelesítesz.
Ezzel el is indítottad bankszámlanyitásod! A többit Mi intézzük! 

Sokan tagjai egy-egy törzsvásárlói hálózatnak, ahol vásárlásaik, vagy éppen a tankolásuk után pontokat gyűjthetnek. A két leglényegesebb dolog, amiben a Family Benefit eltér ezektől:
• Tagjaink vásárlásaik után nem pontokat, vagy egyéb bónuszokat kapnak, melyeket később meghatározott termékek közül levásárolhatnak, hanem készpénzt.
• A legtöbb törzsvásárlói hálózatot egy adott cég, vagy cégcsoport működteti. A Family Benefit több kereskedelmi partnerrel áll kapcsolatban, klubtagjaink pedig minden ilyen vállalatnál igénybe vehetik vásárlásaik során cégünk által kínált előnyöket.

Hogyan működik?

Amennyiben egy klubtagunk valamely kereskedelmi partnerünknél vásárol, és a vásárlásról szóló igazolást – számlát, blokkot, stb. – eljuttatja hozzánk, a vásárlás összege után meghatározott mértékű pénzvisszatérítést írunk webirodájában. Az itt jóváírt összegeket a Pénzkezelési szabályzatban leírtaknak megfelelően utaltathatja át saját bankszámlájára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése