2010. április 8., csütörtök

Marketing tanácsok

Megmutatjuk, hogyan érhető el, hogy internetes oldalad sokan látogassák, és ezen látogatók úgy döntsenek, Veled kötnek üzletet, Te termékét, szolgáltatását vásárolják meg....

Garantáljuk , hogy ha tanácsaink töredékét olvasod is csak el, akkor is jól látható eredményekben lesz részed, és online bevételeid is jelentősen emelkednek majd.

Tanácsainkat a magyarországi online piacot legjobban ismerő Marketing szakemberek segítségével állítottuk össze, hogy a legjobban működő módszerekkel ismertessünk meg.



Iratkozz fel ingyenes, öt napos e-mail kurzusunkra, és tanuld meg egyszerűen, gyorsan, és legfőképpen teljesen ingyenesen mindent, ami a sikeres online üzlet felépítéséhez szükséges!

A jelentkezéshez mindössze keresztneved és e-mail címed kell megadni



cegmarketing.hu
Nyereményjáték Ha van olyan ismerősöd, akit érdekelhet a CegMarketing.hu weboldala, ajánld neki Te is, hogy látogasson el hozzánk!



Biztos lehetsz benne, hogy örülni fog neki, és sok hasznos tanácsot talál oldalunkon Ő is, de ha ez nem lenne elég, még nyerhetsz is vele: Az ajánlók között 10.000 forint készpénzt, illetve egy 400.000 forint értékű, teljeskörű honlapkivitelezést sorsolunk ki.



partnerprogram: Helyezd el oldalunk ismertetőjét és linkjét legalább egy helyen: fórumon, weboldalon, levelezési listákon, apróhirdetésekben, vagy ahol jó hirdetési lehetőséget találsz...



cegmarketing.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése