2010. október 20., szerda

Iszap-károsultaknak gyűjtenek!

Az ember mindig éppen arra vágyik legjobban, 
amit soha, de soha nem kaphat meg." 
  (Stephenie Meyer)

A 2010. október 4-én Kolontár és Devecser térségében bekövetkezett súlyos ökológiai katasztrófa során egy egész térség veszítette el addigi életét, életlehetőségeit.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat támogatásával lehetőségünk nyílik arra, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akiket tragédia ért, akik elvesztették otthonukat, és most új életet kell hogy kezdjenek.

A reménytelen helyzetbe került, szükséget szenvedő családoknak helyzetük megoldásáig, legalább fél évig a Magyar Máltai Szeretetszolgálat lakást bérel és a bérleti díj fizetését magára vállalja. Ehhez kérjük most a Te anyagi segítségedet.


Az 500 Ft-os adományjegyek megvásárlásával most Te is segíthetsz a bajbajutottakon.




http://teszvesz.hu/item1277578988_segits_a_vorosiszap_katasztrofa_karosultjain.html


Ezen az aukción virtuális adományjegyeket tudsz vásárolni - természetesen több darab megvásárlásával nagyobb összeggel támogathatod a károsultakat.

A megvásárolt adományjegyek értékét közvetlenül a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számlaszámára várják akár banki befizetés, akár átutalás formájában.

Miután megvásároltál egy vagy több adományjegyet, a vásárlási értesítő e-mailben megkapod azt a számlaszámot, ahova az adományjegy(ek) értékét utalhatod. A közlemény rovatban tüntesd fel: "TeszVesz vörösiszap"!

A pénzt nem a TeszVesz.hu Aukció Kft. számlájára, hanem közvetlenül a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak kell a vásárlást követően utalnod. 

 

  Adománygyűjtés a vörösiszap katasztrófa érintettjeinek megsegítésére

  

2010. október 19-től 1 hetes jótékonysági pénzgyűjtést szervezünk Bevásárlóközpontunk alsó szintjén a budapesti Vöröskereszttel együttműködve a vörösiszap károsultjainak megsegítésére.
Segítsen Ön is!
Naponta 11:00 és 18:00 óra között.
Árkád Örs vezér tere Bevásárlóközpont
Cora áruházak, 
Auchan áruházak




Úgy hallottam, hogy gazdasági problémákkal küzdenek. 
Ne siránkozzanak, dolgozzanak keményen és optimizmussal, 
az élet nem egyszerű!
Őszentsége a XIV. Dalai Láma Budapest 2010. szeptember 18–19.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése