2010. október 11., hétfő

Szegediek a vörösrozsda károsultjaiért

"Szegediek a vörösrozsda károsultjaiért" címmel, kiváló szegedi és szegedi kötődésű művészek közreműködésével jótékonysági koncertet szerveznek október 24-én 19:30-kor, a Belvárosi moziban, melynek teljes bevételét a katasztrófa áldozataihoz juttatják el.


Az adományokból befolyt összeggel megegyező értékű felajánlást tesz Szeged Város Önkormányzata, ezzel vállalva részt a károsultak megsegítésében.

A szervezők magánszemélyek és cégek felajánlásait egyaránt várják a Vöröskereszt e célra létrehozott K&H 10402805-50515553-53571011 számú alszámlájára (közleményben feltüntetve: IH iszap).
De külön felhívják a figyelmet, hogy nem csupán pénzadományokkal lehet hozzájárulni a jótékonysági akcióhoz: tárgyi felajánlásokat (különösen tartós élelmiszer, tisztítószer, védőfelszerelés, stb.) az IH Rendezvényközpontba (Felső Tisza-part 2.), a Belvárosi moziba (Vaszy Viktor tér 3.)
és a Senior Centerbe (Eszperantó u. 1.) várnak november 6-ig.

A jótékonysági akcióval és a felajánlás menetével kapcsolatos bővebb információk a www.szeged.hu, a www.ihrendezvenykozpont.hu és a www.belvarosimozi.hu oldalakon találhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése