2010. október 7., csütörtök

ISZAP_SZEGED_FUVAR

A Rádió 88 és a Vöröskereszt segít a bajbajutottakon.

Amennyiben Ön is szeretne segíteni a károsult családoknak, hívja vagy küldjön sms-t ISZAP szóval a 1749-es számra. A 1749-es számra érkezett pénzösszegek teljes egészében a Vöröskereszt számlájára érkeznek, nem vonódik le belőle egy fillér sem. Az összegyűlt pénzből a Vöröskereszt azt fog vásárolni, amire az embereknek szükségük van/lesz. Ez lehet élelmiszer, ruha, bútor vagy építőanyag.
Tartós élelmiszert is fel lehet ajánlani, de a víz szennyezettsége miatt az ivóvíz is nagy segítség, és a lúgos hatást semlegesíteni tudják az emberek ecettel, így ecetet is várnak.
Aki otthonról szeretné a felajánlásait a Vöröskereszt helyi szervezetéhez eljuttatni, az Szegeden a Bárka u. 6/b-be viheti el adományait.
Aki a bevásárlása közben gondola a károsultakra és éppen a Plázában található CBA üzletben vásárol, az fizetés után azonnal a gyűjtőkosárba teheti ahonnan majd a Rádió 88 és a Vöröskereszt elszállítja.
További információ a www.csongradmegye.voroskereszt.hu oldalon található.
Köszönjük önzetlen segítségét!

A Rádió 88  11-én a Vöröskereszt munkatársaival ellátogatnak Kolontárra és a helyszínről számolnak be az állapotokról. Laci fényképet készít, hogy még jobban áttudjuk adni hallgatóinknak azt az élményt amit szinte szavakba sem lehet foglalni. Természetesen nem fognak üres kézzel menni, és a hétvégén bevásárol a Rádió 88 is, hogy megtudjuk pakolni a kocsit amivel mennek, és ami nem fér be, azt felrakjuk az őket kísérő két kamionra, amit a Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete és a Rádió 88 hallgatói gyűjtenek. Természetesen nem csak hétfőig várjuk a felajánlásokat, hiszen ha megtelik egy kamion, az azonnal útnak indul, hogy minél előbb célba érjen a küldemény.

Csak megköszönni tudjuk

A Pick Szeged gyűjtést szervez a Sport and Media Kft. segítségével, az Ajka településen átszakadt iszaptárolóból kiömlött vörös iszap okozta károk elszenvedőinek javára. Az adományokat a mérkőzés időtartama alatt a sportcsarnok büféje mellett lehet elhelyezni.

Tisztelt Szurkolóink!

A Pick Szeged gyűjtést szervez a Sport and Media Kft. segítségével, az Ajka településen átszakadt iszaptárolóból kiömlött vörös iszap okozta károk elszenvedőinek javára. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása alapján az alábbi adományokat várják bajba jutott embertársaink:

-          Gumicsizma

-          Esőkabát

-          Esőköpeny

Kérjük, hogy amennyiben módjukban áll segíteni, a felajánlott adományokat juttassák el hozzánk:

Város Sportcsarnok,Szeged, 2010.10.10. 15.30-20:00

Az adományokat a Pick Szeged és a Sport & Media Kft. együtt fogja elvinni a katasztrófa helyszínére.

Amennyiben pénzzel segítene a károsultaknak, az ismert adományvonalak mellett a Veszprém Megyei Önkormányzat elkülönített számlát nyitott
„ A vörös iszap sújtotta területek újjáépítésére”.  
Számlaszám: 11748007-15431954-10104002

Segítségüket előre is köszönjük!



A Pick Szeged és a Sport and Media Kft.







Most kaptam,ha csomagot küld valaki.Adjátok tovább:
Tisztelt Partnereink!

A nagy érdeklődésre való tekintettel, létre hoztunk egy e - mail címet, ahol jelezni tudják, ha csomagot / csomagokat szeretnének feladni az iszapkárosultak javára!

Az e - mail cím: segelyszallitas@gls-hungary.com

Az e - mailbe kérjük, feltétlenül írják bele:

Feladó cég adatai

Címzett adatai

Csomagmennyiség

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése